Инаугурација


Представници Факултета за право, безбедност и менаџмент „Константин Велики“ на свечаности поводом инаугурације председника Александра Вучића

 

Inauguracija1

 

 

Inauguracija2

Inauguracija3


Затворено за коментаре.